مزوتراپی عبارت است از وارد کردن گروهی از مواد فعال بیولوژیک با سوزنهایی بسیار ریز به داخل پوست و مو.
این مواد میتوانند شامل انواع ویتامین، دارو (مانند ماینوکسیدیل) یا فاکتورهای رشد (مانند فاکتورهای رشد انسولینی) باشند. مزوتراپی نوعی روش درمانی تزریقی است که در تمام دنیا، کاربرد زیادی در درمانهای زیبایی دارد. در واقع مزوتراپی استفاده از دوزهای کم دارو با تزریقهای مکرر، در ناحیه مورد نظر از پوست یا مو است. مزوتراپی یک روش بدون درد و بدون نیاز به بیحسی است و با زندگی روزمره بیماران تداخلی ندارد. در این روش از سرسوزنهایی با قطر داخلی بسیار کم استفاده میشود. تولید این سرسوزنها به دلیل دشواریهای فراوان آن در نقاط بسیار محدودی از دنیا امکانپذیر است. روش مزوتراپی بدون درد است و برای رویش مجدد مو، تقویت مو و کاهش اثر دی هیدروتستسترون مورد استفاده قرار میگیرد.
سن مناسب برای مزوتراپی
به گفته برترین پزشکان جهان بهترین سن برای شروع مزوتراپی در زیباسازی و جوانسازی پوست، معمولا در سنین بین بیست سالگی تا سی سالگی است. البته این در حالی است که مزوتراپی می تواند برای همه سنین مفید باشد.
استفاده از مزوتراپی در تریکولوژی میتواند برای ایجاد رطوبت و تغذیه پوست سر و حتی تنظیم فعالیت غدد سبورئیک پوست سر مفید باشد. ریزش مو یک چالش بیپایان برای بسیاری از آقایان و خانم هاست. یکی از راههای کمک به رشد و جلوگیری از ریزش مو انجام مزوتراپی مو است. داروهایی همراه با هورمونهای محرک رشد مو در فولیکولها برای استفاده در مزوتراپی فرموله شدهاند و موجب میگردند تا میزان رشد مو و همچنین حجم مو پس از استفاده این ترکیبات در یک بازه زمانی مشخص افزایش پیدا کند. از مزوتراپی میتوان بهعنوان عملی پیشگیرانه برای ریزش مو و روشی برای رشد مجدد مو استفاده شود. بهتازگی جراحان پیوند مو از مزوتراپی برای ارسال مواد مغذی به فولیکولهای مو بهمنظور کمک به تشکیل و پایدارسازی فولیکول مو استفاده کردهاند که نتایج بهدستآمده بسیار مطلوب بوده است.
معرفی بهترین کوکتل مزوتراپی مو
ارس HB
ارس HB (Hair booster) محلول پیچیده ای که برای درمان شایع ترین بیماری های پوست سر استفاده میشود.
برای اطلاع از خرید این محصول کلیک کنید.
نظیر کار برروی رشد مجدد مو، جلوگیری از ریزش مو، میکروسیرکولاسیون و مکمل های ریز مغذی ها.
این محصول متشکل از فاکتورهای رشد مختلف، جلبک دریاییMOZUKU،عصاره SWERTIA JAPONICA ARGININE و ویتامین هایی مانند B1,B5,B6، کراتین و گلوکونات آهن است که باعث رشد مو، تحریک لامپ و احیای فولیکول ها میشود.
این مواد باعث افزایش میکروسیرکولاسیون پیاز مو شده،انرژی لازم برای تحریک رشد را فراهم کرده در نهایت باعث تقویت موی سر میشوند.
عوارض جانبی مزوتراپی
از حالت تهوع، درد، حساسیت، تورم، خارش، قرمزی، برآمدگی در نواحی تزریق، نقاط تیره روی پوست(مانند کک و مک)، دانه های قرمز(راش)، عفونت و جای زخم(اسکار) به عنوان برخی از شایعترین عوارض جانبی مزوتراپی یاد میشود.
تفاوت های مزوتراپی و مزونیدلینگ
روش تزریق: مزوتراپی و مزونیدلینگ دو روش درمانی پوستی هستند که برای بهبود ظاهر پوست استفاده می شوند. هر دو روش از تزریق مواد مغذی و داروها به لایه میانی پوست (درم) استفاده می کنند، اما روش های انجام آن متفاوت است.
مزوتراپی یک روش درمانی غیرجراحی است که در آن مواد مغذی و داروها به لایه میانی پوست با استفاده از سوزن های ریز(گیج32) تزریق می شوند. این مواد می توانند شامل ویتامین ها، مواد معدنی، اسید هیالورونیک، کوکتل های مزوتراپی و سایر ترکیبات باشند.
مزونیدلینگ یک روش درمانی ترکیبی است که از مزایای مزوتراپی و میکرونیدلینگ استفاده می کند. در این روش، از یک دستگاه میکرونیدلینگ برای ایجاد سوراخ های کوچک در پوست استفاده می شود. سپس، مواد مغذی و داروها از طریق این سوراخ ها به لایه میانی پوست تزریق می شوند.
مزوتراپی و مزونیدلینگ برای درمان طیف وسیعی از مشکلات پوستی استفاده می شوند، از جمله:
- چین و چروک
- خطوط ریز
- رفع ریزش مو
- رشد مجدد مو
- افتادگی پوست
- رفع آکنه و اسکار
- کک و مک
- لک های پوستی
میزان تحریک: مزونیدلینگ باعث ایجاد تحریک بیشتری در پوست می شود. این امر به این دلیل است که سوراخ های کوچک ایجاد شده در پوست، امکان جذب بیشتر مواد مغذی و داروها را فراهم می کند.
مدت زمان بهبودی: مزوتراپی معمولاً دوره بهبودی کوتاه تری نسبت به مزونیدلینگ دارد.
مزوتراپی و مزونیدلینگ هر دو روش های موثری برای بهبود ظاهر پوست هستند. انتخاب روش مناسب به عوامل مختلفی، از جمله نوع مشکل پوستی و میزان تحمل درد بیمار بستگی دارد.
بدون دیدگاه